vesti24.mk

Tag : гастербајтери

ЖИВОТ

Во Германија е тешко, тука нема шетање по кафиња

Ferad Aruc
Германија за многу луѓе е ветената земја. Но, оние кои таму живеат и добиле работа истакнуваат дека животот таму воопшто не е лесен. Такво искуство...