vesti24.mk

Tag : гатачка

ВЕСТИ

Гатачката на градоначалничката вработена во РЕК

admin
Градоначалничката на Могила, Јасмина Гулевска, не само што си ги вработи роднините, туку си ја вработи и нејзината бајачка од село Прибилци, Демир Хисар, открива...