vesti24.mk

Tag : Гајур Кадриу

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Кривична пријава е достсавена до ОЈО против министерот за транспорт и врски Горан Сугаревски

Ferad Aruc
Кривична пријава е достсавена до ОЈО против министерот за транспорт и врски Горан Сугаревски, директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Скопје и Гајур Кадриу...