vesti24.mk

Tag : Гватемала

СВЕТ

Мигранти на вратите на Америка: На границата на САД пристигнал караван од луѓе кои сега имаат тежок избор

Ferad Aruc
По едномесечното патување низ Мексико, караванот со повеќе стотини мигранти од Централна Америка пристигнал до американската граница. Мигрантите сега ги чека тежок избор и треба...