vesti24.mk

Tag : Ггориво

Uncategorized

ВИДЕО: За 4 месеци по 4 илјади евра за гориво и патарини, ТОП 10 пратеници според патните трошоци во 2017

Ferad Aruc
Огромни суми пари се исплатени од собраниската каса за патните трошоци на народните избраници во Македонија, покажува најновото истражување на новинарската мрежа СКУП. По објавата дека...