vesti24.mk

Tag : Гевгелија Солун

Uncategorized

Меѓународниот воз Белград – Гевгелија – Солун повторно ќе сообраќа од следната недела

admin
На море со воз. Од следната недела повторно ќе сообраќа меѓународниот воз Солун  – Гевгелија – Белград. Хелас Експрес се враќа на шините откако заврши...