vesti24.mk

Tag : генерации

ЗАБАВА

Истражување: Денешните генерации се 15 години “постари“ од родителите на иста возраст

admin
Луѓето денеска живеат толку нездраво, заради што се 15 години “постари“ од своите родители или баби и дедовци кога тие биле на иста возраст, утврдиле...