vesti24.mk

Tag : генерација

ЗАБАВА

Мит за генерациски судири: Децата секогаш ги плаќаат долговите на своите родители

admin
По 2008 се зголеми веројатноста дека некој во 20-тите години од животот ќе биде дома со своите родители, а се поголем е бројот на многу...