vesti24.mk

Tag : генитални брадавици

Uncategorized

Како се лекуваат гениталните брадавици?

admin
Гениталните брадавици ги предизвикува хуман папило­ма вирусот (ХПВ), една од нај­ честите сексуално преносли­ви болести. Одредени форми на овој вирус предизвикуваат карци­ном на грлото на...