vesti24.mk

Tag : герасим конзулов

ВЕСТИ

ФОТО: Камионите на градоначалникот на Радовиш Конзулов се ангажираат за работа во општината

admin
Власта не престанува да ја шокира јавноста, особено функционерите поставени од истата. Градоначалникот на Радовиш Герасим Конзулов кој е избран од народот како претставник од...