vesti24.mk

Tag : гејмер

ЗАБАВА

Раскинал со девојката, а таа му ја грабнала лозинката и му направила пекол од животот! (ВИДЕО)

admin
Оваа девојка била гневна поради раскинувањето, па му ја грабнала лозинката на поранешното момче, гејмер, и ја направила најлошата можна работа за него. Можеби за...