vesti24.mk

Tag : Геј парада

ЉУБОВ И СЕКС

“Во природата има премногу пениси. Ние сме екосексуалци и имаме секс со растенија”(18+)

Ferad Aruc
Постојат луѓе на кои фетиш им е мајка природа, а се нарекуваат екосексуалци и нивниот број расте секој ден. Луѓето кои припаѓаат во таа група...