vesti24.mk

Tag : ги уништува нашите коските

ЗДРАВЈЕ

Го пиеме секој ден, а ги уништува нашите коски

Ferad Aruc
Многу луѓе не ги знаат негативните ефекти на газираните сокови врз здравјето. Според научните истражувања, тука се некои од негативните ефекти врз нашиот организам. 1....