vesti24.mk

Tag : гласачки ливчиња

ВЕСТИ

ДИК: Недостасуваат 2013 гласачки ливчиња

admin
Државната изборна комисија врз основа на податоците во доставените податоци од записниците од општинските избори комисии, избирачките одбори и целокупниот останат изборен материјал, утврди дека:...
ВЕСТИ

Неважечки 31.107 гласачки ливчиња на изборите

admin
Државната изборна комисија регистрира 31.107 неважечки ливчиња на вчерашните предвремени парламентарни избори, според обработени 3.421 од 3.480 избирачки места. Бројот на важечки ливчиња изнесува 869.533....