vesti24.mk

Tag : гласај

ВЕСТИ

Здружение на граѓани: На 15-ти јули излези и гласај за подобра иднина, за тебе и твоето семејство!

admin
Здружението на граѓани за остварување и унапредување на човековите права, одржлив локален и рурален развој и прифаќање на културните различности “ЕДИНСТВО НА ЗАЕДНИЦИТЕ” од Скопје,...