vesti24.mk

Tag : гласна музика

ЗАБАВА

Премногу гласната музика го оштетува слухот повеќе од дупчалка

admin
Премногу гласното слушање музика преку слушалки го оштетува слухот повеќе од пнеуматска дупчалка, која произведува звук од 110 децибели, покажале британските истражувања.Исто така, еден од...