vesti24.mk

Tag : Глорија Чапман

ВЕСТИ СВЕТ

Сопругата на убиецот на Џон Ленон признала: “Ми рече дека ќе го убие”

Ferad Aruc
Глорија Чапман, сопругата на Марк Чапман кој во 1980 година го уби пејачот Џон Ленон, одлучила да проговори пред јавноста. Глорија признала дека знаела за...