vesti24.mk

Tag : Глумел Гинеколог

ЗАБАВА

Перверзник глумел гинеколог: Прегледувал згодни пациентки (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Болничкиот персонал уловил перверзник кој глумел дека е гинеколог со цел да прегледува пациентки. Откако го фатиле тој се бранел дека е волонтер. Истиот момент...