vesti24.mk

Tag : гној

ЗДРАВЈЕ

Купил месо од Лидл – Внатре имало одвратна течност, па објавиле апел да внимавате!

Ferad Aruc
Марио Хроњак од Вуковар објавил на својот Фејсбук профил видео – снимка на која се гледа како од месото додека се сече излегува некаква течност....