vesti24.mk

Tag : Голема дупка

СВЕТ

Хорор дупка во центарот на Рим: Се отворила навечер и почнала да голта автомобили, наредена итна евакуација

Ferad Aruc
На дното на огромната дупка сега се гледаат скршените автомобили кои паднале во неа. Во предградието на Рим одненадеж се отворила земјата и настанала дупка...