vesti24.mk

Tag : голема заработка

Uncategorized ВЕСТИ СВЕТ

Германија заработила милијарди од спасувањето на Грција

admin
На туѓа неволја добро се заработува- гласи старата мудрост на трговците. Така излегува дека близу три милијарди евра од камати во изминатите 8 години од...