vesti24.mk

Tag : Голема игра

БАЛКАН

Голема игра: Англичаните подметнуваат создавање на нова Југославија!

Ferad Aruc
Сто години после создавање на Кралството СХС моѓат да се чујат се повеќе иницијативи, регионот повторно да се обедини. Нил Кларк за РТ: За проблемите...