vesti24.mk

Tag : голема хрватска

ВЕСТИ

Иван Бродиќ: Од марка со мапа на Голема Хрватска до платформата за Голема Албанија

admin
Објавувањето на поштенска марка со мапа на голема Хрватска од страна на Македонската Пошта предизвика бурни реакции низ Балканот, а особено во Хрватска, каде се...