vesti24.mk

Tag : големи плати

Uncategorized СВЕТ

АВСТРИЈА БАРА РАБОТНИЦИ: Дури 26 дефицитарни професии, плата до 3.000 евра!

admin
Во Австрија, за секоја година се изготвува список со дефицитарни професии за кои се потребни и странски работници. Сојузниот министер за труд во соработка со...