vesti24.mk

Tag : големо јаболко

ЗАБАВА

Зошто е Њујорк познат и како „Големото јаболко“?

admin
Повеќето големи градови имаат прекари – Париз е познат како „Градот на светлината“, многумина го нарекуваат Рим „Вечниот град“, а честопати слушаме како луѓето велат „Големото јаболко“...