vesti24.mk

Tag : голем одмор мрт

Uncategorized

МРТ не обезбедила навремено информирање за настаните во Собранието

admin
Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го повика Програмскиот совет на МРТ да го преразгледа известувањето на јавниот сервис за случувањата во Собранието на РМ од...