vesti24.mk

Tag : голем празник

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Утре е голем празник- Никако не позајмувајте пари на никого и заклучете ја вратата, еве зошто

Ferad Aruc
Утре на 2 јануари, според верскиот календар е „Свети Игнат“. Игнат е детето што Исус го носел во својата прегратка. Според народното верување од овој...