vesti24.mk

Tag : Голем скандал

МАКЕДОНИЈА

Голем Скандал: Корупција во Антикорупциска

Ferad Aruc
На членовите на Антикорупциската комисија им се исплаќале патни трошоци затоа што доаѓале на седници, а некои не доаѓале ниту на работа. Ревизијата направена од...