vesti24.mk

Tag : Гол Петок

Uncategorized

СИТЕ СЕ ГОЛИ: Е вака се работи колегијално (Фото 16+)

admin
Дејвид Тејлор им предложи на вработените во една маркетинг агенција да направат една акција под името Гол Петок (Naked Friday). Со соблекувањето на облеката вработените...