vesti24.mk

Tag : Горан Рафајловски

ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА МАКЕДОНИЈА

Горан Рафајловски: Секој што прима девизи на сметка од роднини од странство ќе биде „сомнителен“ за државата

Ferad Aruc
Консултантот Горан Рафајловски за Сител истакна дека со новите законски измени со кој Управата за јавни приходи ќе може кога сака да ги проверува банкарските...