vesti24.mk

Tag : Горан Сугаревски

ВЕСТИ

Сугаревски избран за претседател на Надзорниот одбор на СДСМ

admin
Попладнево се одржа првата седница на новоизбраниот Надзорен одбор на СДСМ, на којашто покрај членовите присуствуваа генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски и организациониот секретар,...
ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Кривична пријава е достсавена до ОЈО против министерот за транспорт и врски Горан Сугаревски

Ferad Aruc
Кривична пријава е достсавена до ОЈО против министерот за транспорт и врски Горан Сугаревски, директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Скопје и Гајур Кадриу...
МАКЕДОНИЈА

Сугарески – Гасовод до секоја општина стигнува за две години

Ferad Aruc
Планираме магистралните гасоводи комплетно да бидат завршени на почетокот на 2020 година. Тоа значи дека до секоја општина ќе има магистрален гасовод, а секундарната гасификација...