vesti24.mk

Tag : Горан Сугарески

Uncategorized

Горан Сугарески – министер за транспорт и врски

admin
Новиот министер за транспорт и врски Горан Сугарески доаѓа во извршната власт по осумгодишно искуство како пратеник во Собранието на Република Македонија, пред што бил...