vesti24.mk

Tag : Гордон Купер

ВЕСТИ СВЕТ

Ловецот на богатство открил нешто што не му припаѓа на овој свет во длабочините на Бермудскиот триаголник

Ferad Aruc
Дарел Миклош, ловец на богатство на ТВ каналот “Discovery”, користи тајни мапи на астронаутот Гордон Купер од НАСА во потрага по потонати бродови во Карипското...