vesti24.mk

Tag : горење

БАЛКАН БИЗНИС

ФРАЊО БОБИНАЦ: НЕ Е ВАЖНО ОД КАДЕ ДОАЃА ВАШАТА КОМПАНИЈА, ВАЖНО Е ДА ИЗГРАДИТЕ БРЕНД ЗА СВЕТСКИОТ ПАЗАР!

Ferad Aruc
Фрањо Бобинац претседател на Управата на Горење Фрањо Бобинац,  еден од најпознатите, најискусни и најплатени  менаџери во Словенија, повеќе од 30 години му е верен...