vesti24.mk

Tag : гориво

ЗАБАВА

Колку километри може да помине вашиот автомобил на резерва?

admin
Ако за време на возењето ви се активира сијаличката која укажува дека возилото се движи со резервата на гориво, некои возачи ќе ги фати паника,...