vesti24.mk

Tag : Горна Матка

ВЕСТИ

Стојановски: Во 21-ви век жителите на Горна Матка, Долна Матка и Шишево немаат воопшто вода за пиење

admin
Веќе 3 ден во 21век граѓаните на Горна Матка, Долна Матка и Шишево немаат воопшто вода за пиење или имаат мал притисок недоволен ни за...