vesti24.mk

Tag : Горно Лисиче

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Претседателот Иванов: Никој и ништо не може да го сопре нескротливиот марш кон слобода!

Ferad Aruc
Од Горно Лисиче вечерва тргна традиционалниот коњички марш „Илинденски марш 2018“ што треба да заврши на 2 август во Крушево, каде што треба да се...