vesti24.mk

Tag : Горјан Петревски

ВЕСТИ КУЛТУРА

Горјан Петревски ќе претстави две свои книги во КИЦ на Република Македонија во Софија

admin
Писателот кој пишува за млади читатели, Горјан Петревски утре ќе претстави две свои книги во Културно информативниот центар на Република Македонија во Софија. На настанот...