vesti24.mk

Tag : господин

ЗАБАВА

Не се важни мускулите или скапиот автомобил: Што треба да поседува еден маж за жените да го наречат “господин“?

admin
Ниту брадата, ниту мускулите, ниту нов автомобил, не можат да го направат мажот попривлечен во очите на жената колку овие неколку ставки. Хумор Духовитите мажи...