vesti24.mk

Tag : Господов гласник

ЗАБАВА

Денеска е Собор на Свети Архангел Гаврил, празник на големиот Господов гласник

admin
Денеска е Собор на св. арх. Гаврил. Тој е еден од големите седум ангели што претстојат пред престолот Божји. Гаврил значи „сила Божја“, поради што...