vesti24.mk

Tag : гоце андревски

ВЕСТИ

Стручна анализа на професор Андревски: Има два круцијални проблеми со концептот за основно образование

admin
Гоце Андревски е професор по стратегија на Квинс универзитетот во Канада. Тој е стратешки советник и соработник на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ и постојано ги следи...