vesti24.mk

Tag : го имаме дома

ЗДРАВЈЕ

Доктор од Италија тврди дека: Сите го имате дома лекот против рак!

Ferad Aruc
Според СЗО бројот на заболени од рак енормно расте. Живееме во свет во кој постојано нѐ бомбардираат отровни хемикалии, радијација. Во последните пет децении бројот...