vesti24.mk

Tag : гравиола

ЗДРАВЈЕ

Билка што лекува рак подобро од хемотерапија

admin
Гравиолата е необична тропска билка за која многу заговорници на алтернативната медицина тврдат дека го лекува ракот 10.000 пати подобро од хемотерапијата. Меѓутоа, класичната медицина...