vesti24.mk

Tag : градежништво

ВЕСТИ

Градежништвото бара поголема поддршка од државата

admin
Наместо странските, домашните компании да бидат главни изведувачи на проектите , бараат градежниците. Велат дека државата тоа може да им го овозможи затоа што како...