vesti24.mk

Tag : градинарство

ЗАБАВА

Градинарството може да биде хоби што ќе ви помогне да живеете до 100

admin
Ден Буетнер проучувал пет места ширум светот кадешто жителите се познати по долговечноста: Окинава во Јапонија, Никоја во Костарика, Икарија во Грција и Лома Линда...