vesti24.mk

Tag : Градник К

ЖИВОТ

Таа носи градник со големина К: Си ги мразам градите, ми го уништуваат животот (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Шеридан Ларкман 23 годишна девојка од Австралија и има толко големи гради што не може да ги собере во ниту една големина на индустриски произведените...