vesti24.mk

Tag : Градски парк

Uncategorized

Фото: Пивара Скопје и компанијата Coca-Cola донираат паркиралишта за велосипеди на Градот Скопје

admin
Во рамките на глобалната платформа за промоција на активниот живот како основа за создавање здрави животни навики, Пивара Скопје во соработка со компанијата Coca-Cola, донира...