vesti24.mk

Tag : гранки

ЗАБАВА

ФОТО: Најубавиот хотел на светот кој стои на гранки на дрвја

admin
Затскриен од маѓепсаната крошна на дождовни шуми и поврзани заедно со мрежа на патеки за џунгла, ресортот „Кемала“ во Тајланд е светско чудо. Скоро целиот...