vesti24.mk

Tag : гранче

ЗАБАВА

Тест: Изберете гранче јоргован и прочитајте ја вашата порака за следната седмица

admin
Кое гранче јоргован ви се допаѓа најмногу? Тоа што ќе го изберете ви носи порака за следната седмица. 1. Очекувајте флуктуации оваа недела. Ќе доживеете...