vesti24.mk

Tag : грев

ЗАБАВА

Ова никако не смеат да го прават домаќините за време на куќна слава, скоро сите прават голем грев

admin
Православниот заштитник на еден македонски дом се обележува со одредени правила и обичаи. Меѓутоа, многу од обичаите немаат никаква врска со нашата традиција. Се повеќе...